Spilleregler

Når du er oprettet som spiller i LifeChange, kan du nemt og hurtigt få adgang til spillet – både via mobil, tablet eller computer. Gennem din bruger får du adgang til din profil, hvor du selv har mulighed for at designe din LifeChange-spiller ud fra din stil og dit ønskede look i spillet. Herefter har du adgang til selve spillet.

LifeChange er bygget op omkring quizzer og udfordringer indenfor et givet emne, og hver spiller bliver tildelt point efter, hvor god man har været til både spørgsmål og udfordringer. På den måde har du mulighed for at udfordre dig selv eller dine kollegaer – og kæmpe sammen eller hver for sig.

Quiz

Afhængig af det pågældende spils opbygning, har du muligheden for at besvare quizzer én eller flere gange om ugen. Quizzene er bygget op indenfor et udvalgt fokusområde og vil bestå af en række spørgsmål med flere svar-muligheder. Efter endt spørgsmål vil der komme fakta, der understøtter svaret. På den måde kan du udvide din viden på en nem og lærerig måde.

Challenges

Ligesom med quizzer, har du muligheden for at udfordre dig selv med challenges på ugentlig basis. Disse kan være lige fra søvnrytme, fysisk aktivitet, kollegialt samvær eller spise af en mindre tallerken. På den måde kan du afprøve nye vaner i dagligdagen, som vil kunne forbedre din sundhed. Efter en uge med den pågældende udfordring, kan du gå ind og rate dig selv ift., hvor god du har været.